総合イメージ

Kids' MINPAKU

Minpaku Sekai no Tabi [Traveling on Earth]

• This serial column in the Mainichi Shogakusei Shinbun newspaper is aimed at children of elementary school age. The articles are written by the academic staff of Minpaku to introduce cultures and everyday life in many parts of the world, in an easily understandable manner.

Kids Guide

• To encourage effective learning at Minpaku, we have prepared a pamphlet for children of elementary school age. Click on learn more to display the PDF version of the pamphlet.

For Teachers of Elementary, Junior High and High School