総合イメージ

International Academic Exchange

Minpaku is Japan’s largest research institution pursuing research in cultural anthropology and ethnology. Its joint research projects and visitor programs have produced a deep network of personal and institutional relationships with researchers and organizations outside Japan.

Cooperative agreements

• Minpaku has concluded academic cooperation and cultural exchange agreements with research institutions and museums in many countries.

International Research Meeting Reports

• Minpaku researchers are encouraged to present their findings at conferences and meetings outside Japan.