総合イメージ

Academic Agreements

The National Museum of Ethnology (Minpaku) is Japan’s largest research institution focused on the fields of cultural anthropology and ethnic studies. The Museum has long worked to deepen relations with researchers overseas by inviting them as visiting researchers and by conducting joint research projects. Since our incorporation, we have also been actively promoting exchanges with other research institutions.